Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a website-ului https://andreilechovolea.com

           Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, vizitatorii acestui site trebuie să respecte regulile site-ului, denumită în continuare TERMENI. Site-ul https://andreilechovolea.com este administrat de Andrei Lechovolea și are ca scop promovarea informațiilor oferite de dumnealui și de alții. Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal și politica de utilizare cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de internet de la adresa https://andreilechovolea.com. Orice vizitator folosește site-ul pe propriul risc, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru acest site deţinut de Andrei Lechovolea.

           1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea lui Andrei Lechovolea şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris lui Andrei Lechovolea. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovării web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile acestui site. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor prezentate de TERMENI sau aduc un prejudiciu imaginii site-ului lui Andrei Lechovolea, vă este rezervat dreptul de a solicita eliminarea link-urilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge link-urile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

           2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe site-ul lui Andrei Lechovolea nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

           3. Andrei Lechovolea are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii site-lui sau legislaţiei în vigoare.

           4. Andrei Lechovolea nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.

           5. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

           6. Andrei Lechovolea nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de către Andrei Lechovolea.

           7. Andrei Lechovolea nu poate garanta că mesajele trimise către dumnealui vor fi primite în forma iniţială sau că mesajul va rămâne confidenţial în timpul transmiterii acestuia.

           8. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea „Politica internă” sau „Prelucrarea datelor cu caracter personal”, deoarece se aplică vizitei pe acest site.

           9. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. TERMENI nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de Andrei Lechovolea.

           10. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor de pe site-ul https://andreilechovolea.com este strict interzisă, dacă acel utilizator nu specifică autorul materialului.

           11. Oricine care donează financiar lui Andrei Lechovolea pentru îmbunătățirea și administrarea site-ului https://andreilechovolea.com nu va putea să ceară banii înapoi.

Ultima actualizare: 03.06.2022