Resurse video

      „Dacă ar fi fost posibil pentru ființele create să ajungă la o completă înțelegere a lui Dumnezeu și a lucrărilor Lui, atunci odată ajunși la acest punct, pentru ei n-ar mai exista posibilitatea unor noi descoperiri ale adevărului, nici a creșterii cunoștinței și nici o mai mare dezvoltare a minții și caracterului. Atunci Dumnezeu n-ar mai fi nicidecum Ființa Supremă; iar omul, ajungând la limitele cunoașterii și dezvoltării, ar înceta să mai progreseze. Să mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile nu stau astfel. Dumnezeu este de necuprins; “în El sunt ascunse toate comorile înțelepciunii și ale științei” (Coloseni 2:3). Și în veacurile nesfârșite cei mântuiți vor cerceta continuu, vor învăța întruna; totuși, niciodată comorile înțelepciunii, ale bunătății și puterii Sale nu se vor epuiza.”

Cheia succesului spiritual

De multe ori cădem în ispite și Domnul Isus ne învață că secretul succesului de a nu mai păcătui constă în veghere și rugăciune, nu doar una din cele două.


Spirituală
   Spiritualitate   
Andrei Lechovolea

Te iubesc Doamne

Domnul ne iubește și ne-a lăsat scris lucrul acesta (Ieremia 31:3), dar noi cât de mult îl iubim și îi spunem că îl iubim?


Spirituală
   Iubirea Sa   
Andrei Lechovolea

Neprihănirea prin credință

Neprihănirea prin credință - explicațiile oferite îi ajută pe ascultători să înțeleagă ce este și cum poate fi aplicată.


Spirituală
   Neprihănirea Sa   
Andrei Lechovolea

Biruința păcatelor prin Isus

Biruința păcatelor se poate realiza printr-un efort continuu de veghere cu rugăciune.


Spirituală
   Biruința păcatelor   
Andrei Lechovolea

Principiile din 1846

Principiile de credință ale adventiștilor de ziua a șaptea din anul 1846, au fost întemeiate pe vechile pietre de hotar ale credinței adventiștilor de ziua a șaptea. Aceste vechi pietre de hotar au făcut parte din temelia pionierilor adventiști de ziua a șaptea. Una din vechile pietre de hotar sau vechile repere doctrinare a fost învățătura despre doctrina Dumnezeirii, care cuprindea că sunt două Ființe divine: Tatăl și Fiul, iar Duhul Sfânt era pentru ei Duhul Fiului (Galateni 4:6), care a fost trimis pe Pământ de către Tatăl. Iar în ceea ce privește vechile pietre de hotar specifice adventiștilor de ziua a șaptea față de celelalte confesiuni religioase au fost și sunt doctrinele: (1) Sanctuarul ceresc; (2) revenirea premileniară a lui Isus; (3) Sabatul zilei a șaptelea și (4) starea inconștientă a morților. Dacă ți-a plăcut materialul, te rog, să dai un like acestui video, să distribui prietenilor tăi și dacă nu ești abonat, atunci, te rog, dă-i pe clopoțel până când este plin clopoțelul, pentru a fi la curent cu fiecare material publicat.


Spirituală
   Principii spirituale   
Andrei Lechovolea

Cele 3 solii îngerești

Intreita solie ingereasca din Apocalipsa 14 cuprinde mesaje spirituale si pentru cei din ziua de astazi. In aceasta prezentare este facuta legatura dintre solia celor trei ingeri si doctrina Sactuarului. Sanctuarul inseamna Planul de Mantuire a omenirii. Prin aceasta legatura dintre revenirea Domnului Isus premileniara si doctrina Sanctuarului oamenii pot sa faca misiune mai eficient. Aceasta prezentare este o introducere a studiului.


Spirituală
   Solia celor 3 îngeri   
Andrei Lechovolea

Marea Luptă din Cer

Acest material video prezintă motivul pentru care a început Lupta din Cer.


Spirituală
   Marea luptă   
Andrei Lechovolea

Pregătirea pentru Sabat

Pregătirea pentru Sabat și pregătirea pentru revenirea Domnului Isus - Andrei Lechovolea


Spirituală
   Sabatul creației   
Andrei Lechovolea
Articole pe pagină
de la 1 la 8 din 8