Despre mine

Aspecte generale

Mă numesc Andrei Lechovolea și mă bucur pentru că ai intrat pe site-ul meu și pe această pagină. M-aș bucura să te cunosc. Despre mine pot să îți spun că îmi face plăcere să îi ajut pe oameni, după cum pot. Cel mai mult îmi place să îi ajut pe oameni în domeniul teologic. Dacă ai dori să te ajut, în mod special, cu informații teologice, te rog nu ezita să mă contactezi.


Detalii despre mine

În ceea ce privește studiile mele academice sunt licențiat în domeniul IT (iulie 2015) lucrând în calitate de creator de site-uri, având și o diplomă recunoscută internațional (2022) „Java Scipt de la zero”, unde am învățat să lucrez în HTML5, CSS3, JavaScript, Angular 13, Boostrap5 și altele. Am învățat și să îi ajut pe anteprenori să își găsească clienți online. Mai am o diplomă în urma unui curs de contabilitate primară (octombrie 2022). Pe lângă domeniul IT sunt licențiat în Teologia Adventistă de Ziua a Șaptea (iulie 2019). Cel mai mult îmi face mare plăcere ca să studiez profund lucrurile spirituale și să le prezint oamenilor. Când analizez o învățătură urmăresc să găsesc legătura cu alte doctrine biblice. Îmi mai face plăcere să vorbesc despre lucrurile spirituale, despre familie, despre sănătate și despre dezvoltare personală, toate acestea în lumina Bibliei.


Să ne cunoaștem
Andrei Lechovolea despre mine

Dacă tot ai citit până acum câteva lucruri despre mine, atunci m-aș bucura să ne împrietenim și împreună să cunoaștem mai bine voia lui Dumnezeu. Sunt dispus să te ajut cu ceea ce pot. Poți să îmi scrii orice te interesează din domeniul teologic sau cum înțelegi orice aspect al vieții de zi cu zi, în lumina Bibliei. Pentru mine lucrurile spirituale nu sunt un hobby, ci sunt un stil de viață. Am observat că toate lucrurile pe care le facem în viața de zi cu zi au legătură cu Dumnezeu. Ție ce îți place să faci? Ce îți face plăcere să vorbești?


Scurt istoric

Mi-am dorit mult, de mulți ani, să fie un site unde să găsească oamenii informații utile despre un stil de viață sănătos (fizic, psihic și spiritual). De-a lungul anilor am căutat pe internet tot felul de informații și am observat că puține site-uri îmi oferă informațiile de care sunt interesat în ceea ce privește un stil de viață sănătos. Așa că m-am gândit să studiez personal sănătatea: fizică, psihică și spirituală. Apoi m-am gândit ca să împărtășesc cu alții aceste învățături frumoase, dar nu știam cum, până într-o zi când mi-a venit în minte că cel mai eficient aș fi dacă aș face un site unde să fie publicate materialele dorite despre un stil de viață sănătos. Sper ca experiența ta pe acest site să îți placă, iar materialele scrise de pe acest site să te încânte. Dacă ai sugestii de orice informație legată de sănătatea fizică, psihică și spirituală, nu ezita să îmi scrii. Dacă vrei să susții lucrarea aceasta, poți dona, pe butonul de mai jos de la sfârșitul paginii unde scrie Donează.


Consiliere

Fiindcă suntem oameni, avem diverse nevoi. Una dintre nevoile umane este sănătatea (fizică, psihică și spirituală). Am avut posibilitatea să particip în calitate de voluntar la asociația de educație și familie (ASEF), unde am învățat mai multe despre sănătatea fizică, mintală și spirituală legată familie și de dezvoltarea personală. La facultea de teologie, am făcut o materie numită „consiliere spirituală”, unde am învățat despre ce sfaturi pot fi oferit oamenilor în funcție de nevoile lor spirituale. Dacă ai nevoie de un sfat de sănătate, de susținere în rugăciune, de ajutor în ceea ce privește cum să studiezi Biblia, te rog nu ezita să mă contactezi. Mai jos este un videoclip cu prezentarea de la sfârșitul anului 4 de la teologie (anul 2019), unde un fost coleg m-a prezentat, după care m-a întrebat ceva și apoi i-am răspuns înaintea profesorilor și celorlați oameni prezenți.

teologie anul 4 Andrei Lechovolea

Acum la sfârșit îți urez:
Dumnezeu să te binecuvânteze
în tot ceea ce faci după voia Sa! (Numeri 6:24-26)